Ett gäng med olika hästspel

Det har funnits tider då jag verkligen varit absolut besatt av hästspel online, och många av er där ute kan säkert känna igen er i detta påstående.  En dag skulle jag älska att själv skapa det ultimata onlinehästspelet som vi alla kan spela; men tills jag gör det listar jag här några gratis roliga hästspel att kika in. Mycket Nöje!

hästspel

Ride! Equestrian Simulation

Detta spel kan vara väldigt beroendeframkallande. Det har bra grafik, vackra hästar, och du räknar antal steg – jag älskar det! Prova det helt gratis i en timme. Nedladdning krävs. Endast för PC.

Planet Horse

Prova gratis för PC och Mac! Jag har spelat Planet Horse en stund, och jag gillar det verkligen. Du kan ha en massa hästar (många val av färger och raser), och hästshower du kan var med i för att tävla lite. Prova det gratis i en timme. Nedladdning krävs. PC och Mac.

Club Pony Pals

Ingen nedladdning krävs! Jag är så glad att min kompis berättade för mig om det här spelet. Det är nämligen mycket roligt! Du får välja en häst (det finns många söta val). Ta sedan hand om hästen och stick iväg på olika åkattraktioner. Detta är ett bra gratis hästspel att spela online.

Horse Quest Online

Roligt interaktivt spel för din mobil eller surfplatta! Detta är ett nyare spel, du får hästskor och går igenom nivåer där du fullbordar uppdrag. Nedladdning krävs.

My Horse Game For Tablet

Roligt interaktivt spel för din surfplatta! I det här spelet kan du grooma din häst, tävla med den, träna den och mata den. Nedladdning krävs

Nancy Drew: Secret of Shadow Ranch

Otroligt stor story! I det här super roliga interaktiva spelet måste du (som Nancy Drew) räkna ut mysteriet om Shadow Ranch. Prova det gratis i en timme. Nedladdning krävs. Endast PC.

Pony Luv Game, Hästspel

Gratis provspelning! Detta är också ett bra spel. Du kan få din egen häst, köpa mat, tävla och ta hand om ditt djur som om det skulle vara en riktig ponny. Du kan ta den till parken och ha massor av roligt. Jag rekommenderar definitivt att du testar detta! Nedladdning krävs.

Pony World 2

Nytt! Gratis prova på period! I det här söta spelet för yngre tjejer rider du inte på en ponny – du är ponnyn! Skapa ditt eget utseende och hitta nya vänner med mera. För PC. Nedladdning krävs.