Några av spelen som finns på ATG

ATG erbjuder ett stort urval av olika vadslagningsprodukter och kombinationer att spela på hästar; allt från multi-val och det fantastiska exotiska V75 – med en av de största utbetalningarna i hästkapplöpningsvärlden!

Antalet produkter, i kombination med ett lågt pris per vadslagningskombination gör att skickliga spelare får en hel del bra hästar till en rimlig kostnad; och därmed kan kraftigt öka sina chanser att få tillgång till en av de största vadslagnings-pottarna i branschen.

V65

ATG V65 hålls varje fredag-​​lunch och tävlingsmötet sker vanligtvis på racerbanan på Solvalla utanför Stockholm. V65 kan även hållas utvalda lördagskvällar. Du ska välja den vinnande hästen i sex förutbestämda race (lägen). Tröstutbetalningar betalas ut till spelare som valde fem vinnare.

Hur man satsar på V65

V65 är en “Pick6”, och för att beräkna kostnaden för en insats, multiplicerar du antalet hästar du plockade i alla sex lägen med minsta insatsen. I ett exempel kan du välja fem hästar i första läget, en enkelhäst (spik) i andra, fem i tredje, en enkelhäst i fjärde, tre stycken i femte och slutligen fyra hästar under sista heatet.

V64

ATG V64 hålls varje måndag, tisdag, torsdag, fredag ​​och söndag på olika racerbanor runt om i hela Sverige. Du ska välja den vinnande hästen i sex förutbestämda heat. Tröstutbetalningar betalas ut spelare som valt fem eller fyra vinnare, här.

Hur man satsar på V64

V64 är också en “Pick6”; och för att beräkna kostnaden för en insats, multiplicerar du antalet hästar du plockade i alla sex heat med den minsta insatsen. Som ett exempel kan du välja fem hästar i första heatet, en singelhäst i andra heatet, fem igen under tredje, singelhäst i fjärde, tre stycken i heat fem;  och slutligen fyra hästar under sista heatet.

V5 Dagligen

ATG V5 startade 1959 och är det klassiska multiläget i Sverige. V5 erbjuds varje dag på olika racerbanor runt om i Sverige. Du vinner om du väljer rätt på fem vinnande hästar. På vinnamycketpengar.se kan du hitta tips om hur du kan vinna pengar på V5.

Hur man satsar på ATG V5

V5 är en “Pick5”, och för att beräkna kostnaden för en insats, multiplicerar du antalet hästar du plockade i alla fem heat med den minsta insatsen. Som ett exempel kan du välja fem hästar i första och andra heatet, två i tredje, en enstaka  i fjärde; och slutligen två hästar i sista heatet.